Szalai szerint vicces. Szerintünk is...

Azt állítja Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke (a Magyar Rádiónak nyilatkozva) a médiatörvény miatt kirobbant nemzetközi viharról, hogy „tavalyelőtt év végén attól volt hangos az ország, hogy a washingtoni kongresszus határozatban elítélte az ORTT-t, amit én visszautasítottam, és elég viccesnek tartottam, mondván, hogy szabálytalanul bonyolított le egy pályáztatást” (mármint az ORTT).

2011. február 6., 17:48


Ezzel szemben a tény az,
hogy 2010-ben mind a Sláger, mind a Danubius Rádió jogerősen pert nyert az ORTT ellen, mivel a testület összeférhetetlenség miatt már eleve be sem fogadhatta volna a későbbi nyertes (Class és Neo FM) frekvenciapályázatokat. Ami tényleg vicces. És még viccesebb lesz, ha véletlenül a korábbi tulajdonosok megnyerik az egyenként ötvenmillió dolláros értékre indított kártérítési pert.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.