Nádai Anikó elárulta: ekkor lesz az esküvőjük Hajmásy Péterrel

Nádai Anikó Instagramján egy kommentelő türelmetlenkedett, hogy mikor lesz már az esküvő. Íme a válasz.

2024. május 6., 10:43

Szerző:

Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2020-ban jöttek össze. Emlékezetes, hogy ezzel együtt az exeik, Weisz Fanni és Bókay Gergő szintén egy pár lettek, de most nem róluk lesz szó, hanem a Hajmásy-Nádai párosról, megkapták ugyanis a kérdést, hogy mikor házasodnak már össze.

Nádai Anikó az esküvőről beszélt

Nem egy hosszú és kimerítő nyilatkozatról van szó, hanem csak egy pár szavas kommentről. Nádai Anikó egy romantikus fotót posztolt a hétvégén az Instagramra, és ehhez érkezett a kérdés egy hozzászólótól:

„Mikor lesz esküvő?”

Hát íme Nádai Anikó válasza:

„Bízunk benne, jövőre.

A kérdés egyébként már csak azért is jogos, mert a pár eljegyzése már több, mint két éve megvolt: 2022 januárjában publikálta a műsorvezetőnő, hogy egzotikus dominikai nyaralásuk során eljegyezték egymást a szerelmével.

Nádai Anikó ekkor várandós volt, a kisfiuk azév júliusában született meg, idén nyáron lesz két éves.

Nádai Anikó külföldön képzeli el a jövőt

A 34 éves médiaszemélyiség egyébként nemrégiben a Reggeli című műsorban beszélt arról, hogy hogyan képzeli el közös életüket Hajmásy Péterrel. Mint mondja, a vőlegényével éppen akkoriban került szóba, hogy hol szeretnének majd élni, ha a gyerekeik felnőttek:

„Pont tegnap beszélgettünk erről, hogy jó, legyen egy közös cél és terv: Rómában szeretnénk megöregedni. Kitűztük célul, hogy miután kirepültek a gyerekek, kiköltözünk Olaszországba, merthogy mindketten annyira szeretjük az olasz konyhát, az olasz mentalitást, hogy egyszerűen vonz minket. Az egyik legszebb és legspontánabb kirándulásunk Rómában volt és ott éreztük nagyon jól magunkat.”

Nádai Anikó hozzáteszi, hogy nagyon szereti az életet, és reméli, hogy szép kort ér majd meg, de természetesen egészségben-boldogságban, elkerülve az idősek életét megnehezítő betegségeket:

„én abban bízom, hogy valamit majd feltalálnak. [...] Én ebben nagyon bízom. Én nagyon félek ezektől a dolgoktól, nagyon nehezen is tudok belegondolni, nem is szeretek belegondolni.”

Itt találja a videót, ami a fentieket tartalmazza.

Való Világ, de Nádai Anikó nélkül

És Nádai Anikó kapcsán meg kell említeni, hogy éppen tegnap indult újra a műsor, aminek ő az ismertséget köszönheti. A későbbi műsorvezetőnő a Való Világ 4. évadában szerepelt 2010-ben, vasárnap pedig már a 12. évad kezdődött meg a bentlakós realityből. Emlékezetes, hogy az előző évadban Nádai Anikó még műsorvezetőként szerepelt, de menet közben kiszállt az adásfolyamból. A helyét akkor Schumacher Vanda vette át az évad hátralevő részére, az idei szezonban azonban Puskás-Dallos Peti női műsorvezetőtársa a Való Világban Megyeri Csilla lett.

(Kiemelt kép: Nádai Anikó Instagramja)