Balog már csak tudja

2014. január 10., 16:58

Azt állítja Balog Zoltán,
az emberi erőforrások minisztere (Esztergomban, a Becket Szent Tamás-emléknapon), hogy Európa identitásválságban van; az értékalapot nélkülöző tolerancia került a középpontba.

Ezzel szemben a tény az,
hogy Európa gazdasági, nem pedig identitásválságban van. Ez utóbbi csak annyiban kérdés, hogy a válságból kivezető út a még szorosabb európai szövetség legyen-e, vagy Németország adjon pénzt, és aztán minden ország maga oldja meg a saját problémáit. Egyébként pedig mintha Balog Zoltánnak nem tűnt volna föl, hogy Európa értékalapon mennyire nem volt toleráns az Orbán-kormánnyal szemben, amely az európai értékeket figyelmen kívül hagyva antidemokratikus rendet akar teremteni Magyarországon. Vagy szerinte Európának még szigorúbbnak kellene lennie? Szerintem is.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.