Brutális tömegverekedés tört ki Miki egér disneylandi városában

2019. július 9., 13:09

Szerző:

Felkavarta a látogatókat és megríkatta a gyereket az a jelenet, amelynek a szombaton voltak szemtanúi az anaheimi Disneylandben. Egy család négy tagja esett egymásnak a vidámpark Mickey egér szekciójában, ám a rendőrség csak most indított vizsgálatot az ügyben, miután a vereked készült mobiltelefonos videók terjedni kezdtek a neten vette észre a 24.hu.

A felvételeken az látható, hogy egy nő valamiért arcon köpi a bátyját, ezután pedig gyorsan elszabadulnak az indulatok, a családtagok egymást ütlegelve, hajat tépve összeverekednek. Az erőszak a csitítási kísérletek ellenére többször is újra fellángol, egy látszólag csak békíteni igyekvő nő is a földre kerül, az egyik férfi két nőnek is brutálisan nekiesik.

A biztonságiak csak a verekedés a végén érkeztek meg, és mint utóbb többen is kifogásolták, hagyták simán elsétálni a botrányhősöket.

Íme a családi konfliktus:

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.