Szentkirályi Alexandra kínos perceket él át

Szentkirályi Alexandrának magyarázkodnia kell korábbi videója miatt. 

2022. szeptember 9., 08:25

Szerző:

Nevetős szmájlikkal osztotta meg még nyáron Szentkirályi Alexandra kormányszivő a videóját Tiktokon. Ebben arról beszélt, hogy a baloldal úgy akarja megóvni a családokat a magas rezsiáraktól, hogy kevesebbet fűthetnek.

Most úgy néz ki, hogy mégis kevesebb fűtéssel lehet kevesebb a rezsiszámla, miután a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely bejelentette, hogy tizennyolc foknál nem lehet melegebb télen az állami közigazgatásban, így valószínűleg Magyarország kormányának szóvivője is kénytelen lesz kevesebbet fűteni a hivatalában.

Hogy mit szólt a szemebesítéshez Szentkirályi Alexandra, kiderül a videóból: 

(Kiemelt kép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala)

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.