Megint kiemelt rendőri egységek keresik egy helyettes államtitkár laptopját

2018. szeptember 14., 14:06

Szerző:

Az Átlátszó értesülései szerint nem csak a HM-es Földváry Gábor István helyettes államtitkárt lopták meg mostanában, hanem a Miniszterelnökség hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkárát, Bíró Attilát is. A portál úgy tudja, hogy Bíró nem volt annyira óvatlan, mint Földváry, akinek a Nyugatinál nyitva hagyott ablakú kocsijából vitték el a holmiját: a bűnözők ezúttal az autó csomagtartójából vittek el egy félmilliós laptopot, a Dunakeszi bevásárlóközpont parkolójából.

Mindenesetre ismét kiemelt rendőri egységet vetettek be a tolvajok és esetleg a laptop megtalálására, a lopás kivizsgálását ugyanis a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozóira bízták.

A hírportál nem kapott érdemi választ, miért a magyar rendőrség elitjét kell bevetni egy laptop miatt. 

2024. május 2., 11:27

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

2024. május 2., 09:08

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.