Ketten meghaltak egy balesetben Ercsiben

2018. február 5., 16:51

Szerző:

Ketten meghaltak hétfőn egy balesetben Ercsiben, ahol frontálisan ütközött egy személygépjármű és egy kisteherautó - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy az ütközés következtében a személyautóban utazó két ember, egy férfi és egy nő a helyszínen meghalt, a tehergépkocsi vezetője az első információk szerint könnyebb sérüléseket szenvedett.

Hozzátette, hogy a műszaki mentést az érdi hivatásos tűzoltók végezték.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelik.

2024. május 2., 11:27

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

2024. május 2., 09:08

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.