Funkcionális analfabéták juttathatják hatalomra a Fideszt

2018. április 5., 13:43

Szerző:

A Fidesz azért kampányol a napokban megjelent lebutított üzenetekkel, például a Stop táblás plakátokkal, mert azt sokkal több lehetséges szimpatizánsuk megérti – ezt mondta a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa a Hír TV Reggeli járat című műsorában. Nagy Attila Tibor szerint vidéken azért lehet erősebb a nagyobbik kormánypárt, mert ott nagyobb hatása lehet a migránsokkal való riogatásnak.

Fotó: Merész Márton

„Felmérések mutatják, hogy a magyar társadalom jelentős része funkcionális analfabéta, akik a bonyolult üzeneteket nem értik meg. Ebből az következik, hogy a kormány rájött arra, hogy minél egyszerűbb üzenetet kell eljuttatni nagyon sok választóhoz, amelyet még az olvasni is éppen tudó ember meg tud érteni.

Magyarul azt, hogy a migránsok jönnek, megerőszakolhatják asszonyainkat, de bezzeg a Fidesz ezzel megvéd minket.

– Ez a fajta lebutított üzenet nagyon átjön. Ha a Fidesz nyer, azt többek között ennek köszönheti

– fogalmazott a szakértő.

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.