Andy Vajna elhúzott, épülhet Tiborcz István újabb luxusszállodája

2018. november 8., 12:20

Szerző:

Andy Vajna június elején az összes cégét elköltöztette a Mahart-ház Vigadó utca felől megközelíthető épületrészéből (az új székhely Rákóczi út 1-3. alatt található irodakomplexum lett), majd el is adta az általa addig használt egytizednyi ingatlandarabot a társtulajdonos Tiborcz Istvánéknak.

Tehát indulhat is a belváros egyik legexkluzívabb szállodafejlesztése

– hívja fel a figyelmet az Átlátszó.

Júliusban a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította az Elios-ügyben a ma született báránynál is ártatlanabbnak talált miniszterelnöki vő óriásprojektjét, és a rendeletben külön kikötötte, hogy a beruházás esetében „építészeti-műszaki tervtanácsi véleményt nem kell beszerezni, valamint településképi véleményezési eljárást nem kell lefolytatni. Sőt a HVG a minap már arról írt, hogy

a hotelépítők akár ki is belezhetik a palotát, kizárólag az utcai homlokzatot kell megőrizniük.

Az úgynevezett  „tömbrehabilitációt” eddig 7,24 milliárd forintnyi kölcsönnel támogatta a Mészáros Lőrinchez egyre közelebb sodródó Takarékbank – írja a portál.

Tiborcz István, barátjával és üzlettársával, Paár Attilával néhány kilométerrel arrébb, az Andrássy úton egy butikhotelt épít. 

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.