A mai napig Pataki Ági mos 32 éves fiára: Kapott tőlünk egy villalakást, de...

Pataki Ági több érdekes dolgot is elárult a fiával, Istvánnal kapcsolatban.

2024. május 2., 09:47

Szerző:

Pataki Ági a Story magazinnak nyilatkozva mesélt arról, hogyan élnek a férjével, Kovács Gábor filmproducerrel. 32 éves fiuk, Kovács István már elhagyta a családi fészket, de azért továbbra is rendkívül erős az összetartozás a háromfős család tagjai között.

Pataki Ági a fiáról mesélt

A 72 éves egykori modell az interjúban többek között megjegyzi, hogy mennyire örül, hogy bár elment otthonról a fia, de legalább nem külföldre, ezért továbbra is szoros tudott maradni vele a kapcsolatuk. Így fogalmaz:

„Hál’ isten, István nem külföldre költözött. Pár éve kapott tőlünk egy villalakást, azt újította fel. És abból a szempontból tényleg szerencsém van, hogy rendszeresen hazajár. Mi több, hétvégente, amikor mi a Balatonon vagyunk, oda is sokszor leugrik. No de nem feltétlenül csak miattunk kanyarodik felénk… Jön, mert van egy kutyánk, Bentley,­ akinek ő legalább annyira a gazdája, mint én. És ugye szüksége van tiszta ruhára, amiről továbbra is én gondoskodom. A házunkban az emelet persze továbbra is az övé, és később sem lesz átalakítva edzőteremmé vagy festőszobává. Ebből is világos számára, hogy bármikor jöhet. Na és valahogy mindezek után jön az, hogy nem is olyan rossz együtt programozni a szülőkkel…”

És nemcsak a családi élet a közös, hanem a munka is. Pataki Ágiék fia betársult a családi vállalkozásba, igaz, nem pontosan ugyanaz a profilja, mint a játékfilm-producer szülőké:

„Tőlünk teljesen független projektjei vannak, sőt hármunk közül jelenleg ő az, akinek a legtöbb dolga, feladata van. Sajnos játékfilmeket, pláne támogatás nélkül, manapság nem könnyű csinálni, pedig mi a férjemmel ahhoz értünk igazán. István viszont reklámfilmeket készít, és mivel tényleg jó abban, amit csinál, rengeteg megrendelése van. Ha ebből a szempontból nézzük, akkor még azt is mondhatnám, hogy ő a főnök. Nem kérdés, mennyire büszkék vagyunk rá a papájával. Látjuk, mennyi energiát fektet a munkába, hogy van hozzá tehetsége. Meg azért jönnek ám visszajelzések a szakmából is, hogy István jól végzi a dolgát. Tényleg a száz százalékot beleteszi.”

Pataki Ági közben influenszerkedik is

Úgyhogy amíg a játékfilmek készítésével nincs dolga, az egykori modell a közösségi médiában építgeti saját brandjét – ez a Titok –, illetve itt is megoszt egy-egy részletet a magánéletéről. A múltkor például az Instagramon a jógával kapcsolatosan posztolt:

„Emlékeztek, hogy februárban azt mondtam, megpróbálkozok a jógával? Ez a mozgásforma nehezebb, mint gondoltam! A testi részében is van kihívás, nem mondom, na, de a szellemi elcsendesedést nekem, mint örökmozgónak igencsak gyakorolnom kell még. Annyira zajlik körülöttem az élet (igen, még 72 évesen is) annyi sok újdonságon jár az eszem, hogy nehéz csendben figyelni. De sosem hagyom abba a tanulást, így nem adom fel olyan könnyen ezt a csodás mozgásformát!”

Az alábbi posztban szerepelnek a fentiek.

(Kiemelt kép: Pataki Ági Instagramja)