Sárosdi Lilla elfogadta Marton László bocsánatkérését

2017. október 26., 13:46

Szerző:

A színésznőt a Zoom.hu-nak sikerült megszólaltatnia nem sokkal az után, hogy Marton László közleményben bocsánatot kért tőle és a többi áldozattól is. 

„Példaértékűnek és paradigmaváltónak tartom, hogy kiállt és őszintén elismerte tettét, és képes volt bocsánatot kérni”

– nyilatkozta a portálnak Sárosdi Lilla. Reméli, hogy ez más molesztálókat és erőszaktevőket is arra késztet, hogy őszintén szembenézzenek a múlttal – fűzte hozzá.

Fotó: B. Molnár Béla

A színésznő múlt csütörtökön vádolta meg név szerint is a Vígszínház főrendezőjét azzal, hogy húsz évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta egy kocsiban. Marton először rágalomnak minősítette a vádat, de azóta jelentkezett még hét áldozata is, a Vígszínház főrendezője pedig ma végül bocsánatot kért. Az áldozatok többsége a neve elhallgatását kérve állította, hogy Marton molesztálta. 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.