Balázs Klári bevallja: erre mindig figyelmeztetnie kell Korda Györgyöt a színpadon

Balázs Klári arról beszél, mennyi mindent feladtak a karrierjükért Korda Györggyel, és arckezelését is megmutatja.

2024. április 26., 11:45

Szerző:

Balázs Klári a Tények Plusz című riportműsornak nyilatkozott, és a csütörtöki esti adásban látható tudósítás fő témája egy fiatalító arckezelés. A 71 éves énekesnő azt mondja, korábban már botoxoltatta a homlokát, de annak nem volt semmi különösebben látványos eredménye. Most viszont a szája környékét kezeltette az úgynevezett „cigiráncok” ellen, amik annak ellenére jelentkeztek Balázs Klárinál, hogy soha életében nem dohányzott. Na de azért a riportban nemcsak a szépségről van szó...

Korda György és Balázs Klári mindent feladtak a pályáért

Az énekesnő azt is említi az interjúban, hogy mennyi áldozatot hoztak a férjével a karrierjük érdekében. Arra a kérdésre, hogy mit kellett beáldozniuk a zenei pályáért, a következőket válaszolja:

„Tulajdonképpen mindent beáldoztunk a pályáért. [...] A privát életünket teljes mértékben. Voltak terveink, amikről a pálya miatt aztán lemondtunk, mert amikor előadás van, akkor máshogy kelsz fel, nem ehetsz úgy, alkoholt soha nem iszunk, nem is dohányzunk... akkor máshogy indul egy nap.”

A karrierjükkel kapcsolatban Balázs Klári a következőképpen fogalmaz:

„nagyon kell mindenre figyelni a színpadon. A zsinórok, egymáshoz elég közel legyünk, de mégse túl közel... A Gyurinak vannak hirtelen mozdulatai, mikrofon a kezében. Mindig mondom neki, »figyelj, vigyázzál, mert a fogamat ha kiütöd, az nagyon gáz!” A humor sok mindenen átsegít.”

Balázs Klári nyilatkozatát és arckezelését alább lehet megtekinteni, az énekesnő elismeri, hogy az érzéstelenítő zselé ellenére egy kicsit fáj a sok tűszúrás, de úgy érzi, ennyi megéri a szépségért.

Nagykoncertre készülnek

Kordáék egyébként rendszeres szereplők a Tények Pluszban, a legutóbbi riportjukban spanyolországi nyaralásukról meséltek. Egy sós tavairól ismert üdülőhelyen pihentek, ahol a sós levegő rendkívül jót tesz a tüdőnek és a toroknak: az házaspár így készült fel közelgő koncertjükre.

„Néha itt Magyarországon reggel felkeltem, és egy kicsit rekedtes volt a hangom. Itt felkeltem, és abban a pillanatban már kukorékoltam”

– áradozik Korda György a spanyolországi levegő jótékony hatásáról a múlt heti videóban.

Sőt, hozzáteszi, hogy spanyolországi nyaralásuk egy nagy mérföldkövet is tartalmazott: a házaspár elkészítette élete első szelfijét! Korda György hozzáfűzte, hogy felesége, Balázs Klári nélkül már nem lépne soha színpadra. Így fogalmaz:

„nekem egy biztonságérzetet ad, hogyha a Klárika ott van mellettem.”

Kordáékról egyébként szobrot állítanak majd Ferihegyen, megemlékezve a Reptér című sláger sikeréről. A Liszt Ferenc repülőtér egyik termináljában áll majd a házaspár szobra. Balázs Klári így beszél az előkészületekről:

„már nem kell sokat várni. Ott leszel mellettem, Gyuri.”

Május 11-én lesz majd egyébként a házaspár nagykoncertje, amint arra az alább megtekinthető interjú emlékeztet.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)