Magyar ránctalanító szérum üzen hadat az öregedés okozta ráncoknak

Forradalmi öregedés elleni szérummal rukkolt elő egy magyar bőrgyógyász. 

2024. április 25., 14:01

Szerző:

Magyar fejlesztésű öregedésgátló szérum robbanthatja fel a kozmetikai piacot. Míg számos nő és férfi a botox kezeléseket részesíti előnyben, addig sokan a természetes vonalon maradva szeretnének megfiatalodni. Manapság egyre népszerűbb a tudatos bőrápolás, ám ennek ellenére még mindig nehezen tudjuk felvenni a ráncokkal a harcot. Most úgy tűnik, hogy a magyar találmány veszi fel a kesztyűt a ráncokkal szemben. 

A szérum látványosan hadat üzen az öregedés okozta ráncoknak 

Dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász, a Phillips Cosmetics alapítója nemrégiben megtalálta a megoldást, az általa kifejlesztett öregedésgátló szérumot, melyet az öregedés látható jeleinek kezelésére hoztak létre. A szérum professzionális összetevőkkel, köztük bakuchiollal és niacinamiddal célzott támogatást nyújt a bőr kollagén és elasztin termelődésének, amelyek elengedhetetlenek a fiatalos bőr fenntartásához. 

Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, miközben fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét.

A szérum kiváló kiegészítője lehet a márka antioxidáns krémének, mivel minden bőrtípusra alkalmazható. Akár az egész arcon, a szem körüli érzékeny bőrön, a nyakon és a dekoltázson is. Az innovatív könnyen beépíthető a napi bőrápolási rutinba, így bárki megtapasztalhatja átalakító erejét.

Az Antiaging Serum a 2023-as évben elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat is. Ez nem is csoda, hiszen 20 év bőrgyógyászati tapasztalat és egy szuper szakmai csapat áll mögötte – számol be a Tények. 

Minden bőrtípusra használható az öregedésgátló szérum

Dr. Csernus Krisztina professzionális arcápolási márkája három különleges termékre épül. Minden bőrtípusra használható arcápolási rutin, mely egy arctisztítóból, egy öregedésgátló szérumból és egy antioxidáns hidratáló arckrémből áll.

1. lépés: THE FACIAL CLEANSER

Az arcápolási program első eleme az arctisztító gél, melynek különlegessége, hogy lágyítja a kemény vizet és már használata közben hidratálja a bőrt. Lágy textúrájú, mégis hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, sminket és segít a bőr hidrolipid rétegének megerősítésében, így javítja a bőr állapotát. Biztonságos, könnyen alkalmazható minden bőrtípusra.

2. lépés: THE ANTIAGING SERUM

A fent már említett, bőrgyógyász által megalkotott öregedésgátló szérum, melyet az öregedés látható jeleinek kezelésére fejlesztettek ki. A szérum professzionális összetevőkkel, köztük bakuchiollal és niacinamiddal célzott támogatást nyújt a bőr kollagén és elasztin termelődésének, amelyek elengedhetetlenek a fiatalos bőr fenntartásához. Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, miközben fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét.

3. lépés: THE ANTIOXIDANT CREAM

A szakember által kifejlesztett antioxidáns, hidratáló arckrém, amely sokoldalú bőrápolási előnyöket nyújt. Mélyen hidratálja és védi a bőrt, miközben segít csökkenteni az öregedés látható jeleit. Professzionális összetevőkkel, például bakuchiol és niacinamid segítségével célzott támogatást nyújt a kollagén és elasztin termelődésében, amelyek elengedhetetlenek a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzésében. Használata megfiatalítja az arcbőrt, hidratálttá, ragyogóvá és láthatóan simábbá teszi.

Krisztinának a kezdetektől fogva fontos a bőre védelme, így a legjobb termékeket fejleszti, használja és ajánlja. „Gyerekkorom óta bennem van, hogy egy jó minőségű arcápoló vagy krém mindennél többet ér. Többet jelentett számomra is, mint például egy szép táska, így én is inkább megvettem a jó arckrémeket magamnak” – mesélte a szakember, majd hozzátette, érdemes minél hamarabb tudatosan ápolni arcunkat.

„Már fiatal korban fontos elkezdeni a megfelelő hatóanyagok használatát, mert ezzel lehet megelőzni vagy késleltetni a későbbi komolyabb kezelések szükségességét is. A bőr megfelelő és biztonságos ápolása a legfontosabb a szépség megőrzése érdekében. Természetesen a szépség lelki gyógyítóereje sem elhanyagolható, hiszen aki a tükörben azt látja, amit szeretne, az az egész életére, egészségére, energiájára és környezetére pozitív hatással van” – hangsúlyozta a bőrgyógyász.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Freepik)