Tóth Andi az X-Faktorról: Szigorúbb karaktere leszek a zsűrinek

Tóth Andi arra is visszaemlékezett, amikor 10 évvel ezelőtt versenyzőként szerepelt az X-Faktorban.

2024. április 25., 16:35

Szerző:

Tóth Andi már egy hónapja tudja, hogy kiválasztották mentornak az X-Faktor idei, visszatérő évadához, de a nagyközönség a hírt csak a héten tudta meg. A tehetségkutató 10 évvel ezelőtti évadának győztese most sok évnyi TV2-es szereplés után fizikailag is visszatért az RTL stúdiójába: csütörtök reggel a Reggeli című műsorban szerepelt.

Tóth Andi készül a mentorkodásra

Az interjú azzal kezdődik, hogy a 25 éves énekesnő visszatekint arra az időszakra, amikor annak idején bekerült az X-Faktor ötödik évadába. Így fogalmaz erről a periódusról:

„Gyerek voltam. Az emlékeim kicsit halványak, viszont ami megvan, az mind pozitív és izgalmas. Jópár hónappal az élő adások előtt már itt voltam és dolgoztam és gyakoroltam. Mint egy iskola, olyan volt igazából: felkeltem, és tanultam estig a dalokat, azokat is, amiket nem kellett énekelnem, mert annyira izgatott voltam attól, hogy itt vagyok és csinálhatom – gyerekként ráadásul. Egy gyerek kiszabadul otthonról Erdélyből a nagyvilágba, a nagy Budapestre, az nekem zseni volt.”

Tóth Andi mindössze 15 éves volt, és annyira lefoglalta az X-Faktor és később a könnyűzene iskolája, hogy a gimnáziumot nem járta ki, az érettségit nem szerezte meg.

Arról, hogy hogyan fog szerepelni a műsorban most már zsűritagként, többek között a következőket mondja:

„Ismerem magam annyira, hogy tudjam, hogy én valószínűleg egy szigorúbb karaktere leszek ennek a zsűriségnek. Nem azt mondom, hogy gonosz, hanem van egy vicces oldalam meg tökre szeretek poénkodni, de ha melóról van szó meg zenéről... Abszolút úgy vagyok vele, hogy ha ez a dolgom, és ezért vagyok itt és segítenem kell, márpedig nagyon szeretnék segíteni, akkor nekem abszolút az a gól, és azon vagyok végig”

– mondja Tóth Andi, valószínűleg tükörfordítva a goal szót, ami az angolban célt is jelent, nemcsak a futballban lőtt találatot.

Alább találja a teljes interjút, amiben Tóth Andi azt is említi, hogy már jó ideje nem foglalkozik zenével, illetve hogy csak futólag ismeri mentortársait, a zsűri másik három tagja közül Valkusz Milánt említi, hogy még őt ismeri jobban a három férfi közül.

Tóth Andi első nyilatkozata az X-Faktorról egyébként a Fókuszban hangzott el, ahol az énekesnő előre megmondta, a zsűri legrégebbi tagja miatt tart egy kicsit a közös munkától:

„Mihelyst betettem a lábam, imádkoztam azért, hogy tudjunk jól együttműködni a fiúkat és hál'Istennek így történt. Nyilván nézegettem azért az elmúlt években a műsort. És a Laci szerintem számomra egy nehéz karakter lesz, mert hajlamos elkalandozni fejben. Én meg ilyen nagyon... ha zene van, akkor zene van, és ha dolgozom, akkor dolgozom.”

(Kiemelt képet mesterséges intelligencia generálta, forrás: RTL/Sajtóklub/X-Faktor)