Másoló Semjén és a fórum troll konzulens

2012. december 8., 08:59

„...ne tanuljatok többet, mint mi jól esik – mondá az Úr – és megteremté a másolás fogalmát az ő igen nagy kegyelmében...”

Kedves gyülekezet, világ keresztényei, kereszténydemokratái, fele és egész barátaim, Fidesz-KDNP kettős tagok és Pálffy Pista!

Szomorú nap ez az én életemben. Elfáradtam az üldöztetésben,

keresztemmé vált a szakdolgozatom, amit most felcipeltem a Golgotámra . De éppen olyan büszkén állok most itt előttetek és tekintek végig a hitetleneken, ahogy Jézus tette az ő idejében. Úgy látszik a mi sorsunk közös, az emberiség bűneiért igaztalanul vádolva és üldözve szenvedésünkkel vezekelünk. De ne csüggedjetek hisz én sem csüggedek, életemet a tízparancsolatnak alárendelve éltem, meg különben is ahogy az én -Harrach- Péter apostolom is megmondta, csak az ügy aminek jogkövetkezménye van.

Pedig nem szükséges ezt ennyire kimagyarázni. Mert mit tanít nekünk a 8. parancsolat? -Ne lopj! De azt ugye egy szóval nem mondja, hogy a másolás is tilos. Vagy igen? Na ugye! És mit mond a 6. parancsolat? – Ne ölj! De azt egy szóval sem említi, hogy védett vagy nem védett állatokat se. Vagy igen? Ismer valaki ettől eltérő szövegezést? Na azért.

Ennek fényében is hallatlan az üldözés ami a keresztények ellen folyik. Mert a Semjén Zsolt plagizált és az „erkölcsi vétkek nem avulnak el” hangoztatása igenis orvtámadás a kereszténység ellen! Mi őskeresztények már a második században kódexeket írtunk és nyilván másoltunk is, ősi hagyomány ez minálunk. A középkorról nem is beszélve, mikor gyakorlatilag sokszorosító üzemeket működtettünk. Vagy ti azt hiszitek a Gazsi maga írta a Bibliát? Nem az Orbán Gazsi, marhák! A Károlyi Gazsi a vizsolyi bibliát. Ő is csak másolta és fordította, mégis elismert alakja úgy a vallástörténetnek, mint a történelemnek velem ellentétben! Én meg itt állok a hagyományőrzés nemes terhétől megrogyva, és bizony mondom néktek lassan inkább lennék gospel énekes a saigoni Bar Veranda teraszán vagy hógolyóárus a Vértanúk terén, mint azt olvassam szerte a neten, hogy monnyekle vagy nehogy lemonnyak.

Ne! Ne gyertek most azzal, hogy Molnár Attila Károlyhoz, egykori konzulensemhez képest is olcsón megúszom, mert őt hosszú bloghu-mandiner trollként (tölgy) végzett munkásságának betetőzéseként egyetlen rosszul elsütött antiszemita kommentért előbb patkánynak bélyegezték, majd 42 eltés munkatársa nyilatkozatban elhatárolódott tőle, és a botrány hatására Botos Máté, a PPKE dékánja úgy vágta ki fejjel előre, hogy beleállva a keresztfába még egy hét múlva is rezgett. Nem segített rajta semmiféle megkeresés se utólagos magyarázkodás.

Keresztény felebarátaim!

Kifelé azt kommunikáljuk, hogy tudomásul veszem a hibámat. De előttetek nem kell alakoskodnom, tinéktek Isten szent színe előtt kijelentem, hogy ez az egész cécó a sátán műve. A szövegellenőrző algoritmusok alkotói és felhasználói időtlen időkig a purgatóriumban fognak égni, és nem lesz övék a mennyek országa!

Addig is az ég óvja a szakdolgozatainkat az Atya, fiú és szentlélek nevében, ámen!

Varánusz: Másoló Semjén és a fórum troll konzulens

A forint árfolyama péntek reggelre szinte nem változott az előző esti jegyzéséhez képest az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében viszont kissé erősödött.