Sokkot kaptak a bank dolgozói: Kerekesszéken tolt be egy nő egy hullát, hitelt akart felvenni a nevében

A bank dolgozói videóra vették az egészet.

2024. április 18., 09:25

Szerző:

A nő  nagyjából 1,2 millió forintnyi hitelt vett volna fel, de a bank alkalmazottjai észrevették, hogy a kerekesszékben tolt férfi egy kicsit gyenge. A sokkoló jelenet egy Rio de Janeiró-i bankfiókban játszódott le kedden, amikor is egy nő a nagybátyja hulláját tolta be a bankba, hogy hitelt vegyen fel a nevében - vette észre a Brazil Reports cikkét a Telex. A nő azt mondta, hogy a férfi unokahúga és a gondozója, és még színészkedésbe is kezdett.

„Bácsikám, hallasz?” – kérdezte a hullától, választ azonban nem kapott tőle. „Alá kellene írnod. Ha nem írod alá, nem kaphatjuk meg, mert én nem írhatom alá helyetted”.

A bank dolgozói gyanút fogtak 

Az alkalmazottak ekkorra már gyanút fogtak, és videóra is vették a jelenetet, közben ki is hívták a mentőket és a rendőrséget is. Közben felvetették a nőnek, hogy a holttest nincs a legjobb passzban, mire ő úgy reagált: „Ő már csak ilyen. Nem mond semmit. Bácsikám? Bácsikám? Ha nem vagy jól, menjünk a kórházba. Akarsz megint kórházba menni?” Közben a bal kezével tartotta a férfi fejét, hogy az ne essen hátra, majd a jobb kezébe adta a tollat, hogy próbálja meg aláírni, de a holttest nem írta alá a dokumentumot – írja a Népszava.

A kiérkező mentők aztán megállapították, hogy a férfi néhány órával korábban meghalt. Hogy miben, azt egyelőre vizsgálják. A rendőrség nyomozást indított, ennek eredményétől függően csalás vagy sikkasztással elkövetett lopás miatt indulhat eljárás a nő ellen.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixabay)