Vámszedők

2014. szeptember 10., 15:52

A reménytelenség vámszedői érdekes interjú, igaz, mindez már sok helyen olvasható volt. Azért persze nem árt, ha minél többekhez eljut az üzenet.

De akkor vajon a SOTE-n miért kezdtek éppen most alternatív kínai orvoslást, föltételezem, akupunktúrát is tanítani, ha – mint a professzor úr mondja – mindez bizonyítottan hatástalan sarlatánság? És Magyarországon csak orvos kezelhet akupunktúrával. És jó néhány orvos gyakorolja a homeopátiát és egyéb alternatív módszert. Ők mind csaló gazemberek? Kiszabhatnak milliós büntetéseket azokra, akik csodaszereket, gyógygombákat satöbbit árulnak, amikor a hasznuk ennek sokszorosa...

Heimer István

E-mail

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.