Molotov-koktéllal ijesztgetett egy fideszes képviselő egy kétgyermekes asszonyt Ózdon

2018. szeptember 28., 11:31

Szerző:

Tóth Pál az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője a szerdai testületi ülésen a következőt találta mondani a Városüzemeltetési Intézmény igazgatójának, miután a nem mellesleg kétgyermekes asszony szerinte nem válaszolt egy korábbi levelére:

A 3600.hu beszámolója szerint az igazgató higgadt válaszában kérte a képviselőt, hogy a testi épségét lehetőleg ne veszélyeztesse, majd kifejtette, hogy tudomása szerint telefonon kapott választ a műszaki vezetőtől, de őt kéréseivel még egyszer sem kereste a képviselő, a továbbiakban hasonló esetekben közvetlenül hozzá forduljon.

A polgármester, a jobbikos Janiczak Dávid hozzászólásában felkérte a képviselőt, hogy

tartózkodjon terrorcselekmény elkövetésétől.

Az ülés után így nyilatkozott: „Korábban Ózdon ilyen még nem történt. Képviselő Úr egyébként is furán viselkedett az ülésen, evidenciákat meg nem értve szólt hozzá,

de ez a fenyegetés minden határon túl megy, erre nem lehet magyarázatot adni.

Egy felelősséggel bíró megválasztott képviselő nem fenyegethet meg senkit, ráadásul a nagy nyilvánosság előtt, élő közvetítésben" – mondta.

(444 nyomán)

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.