Felhős, fagyos péntek várható

2021. január 8., 07:55

Szerző:

Talán még havazás is lesz. 

Túlnyomóan borult lesz az ég, de reggel, kora délelőtt északkeleten még vékonyabb lesz a felhőtakaró, illetve délután északnyugat felől egyre nagyobb területen csökken a felhőzet.

A Dunántúlon, a középső országrészben, valamint az Alföld déli részén fordulhat elő havas eső, eső, a Nyugat- és Észak-Dunántúlon havazás. A délután második felében a csapadék egyre inkább a délnyugati országrészre szorul vissza. A többnyire mérsékelt északi, északkeleti szél Nyugat-Magyarországon időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0, +5 fok között valószínű. Késő estére -5, +1 fokra hűl le a levegő.

 

 

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.