Feloszlott, aztán újra megalakult a pécsi Fidelitas, de szerintük ennek nincs köze az elbukott pécsi önkormányzati választáshoz

2019. november 12., 17:28

Szerző:

A Fidelitas Központi Irodája a napokban e-mailben tájékoztatta az ifjúsági politikai szervezet pécsi csoportjának tagjait, hogy a csoportot november 6-ai ülésén feloszlatta az országos elnökség  – tudta meg a Szabad Pécs.

Hogy miért, azt a portál információi szerint nem közölték a levélben a tagokkal, és egyelőre a Szabad Pécs sem kapott választ a nagy kérdésre. Beke Zoltán, akiről úgy tudni, hogy a Fidelitas dél-dunántúli régióvezetője mindössze annyit reagált, hogy később szeretne nyilatkozni a témában.

Ma délután, egy bő órája azonban végre megérkezett a válasz a pécsi laphoz. Így szól:

„A pécsi Fidelitas folyamatos és hatékony vezetésének biztosításához szükségessé vált a csoport megszüntetése. A csoport megszüntetése és a pécsi választási eredmények között nincs összefüggés. A csoport november 9-én újra alakult Nagy Gergely vezetésével.”

 

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.