Felmentését kéri a hentes, akit azzal vádolnak, hogy feldarabolta és ledarálta feleségét

2018. november 30., 17:55

Szerző:

2016-ban született először elsőfokú ítélet annak a darnózseli hentesnek az ügyében, akit azzal vádolnak, hogy 2014-ben megölte feleségét a nő munkahelyének udvarán, majd közös otthonuk pincéjében feldarabolta, a lágy részeket húsdarálóval ledarálta. Ezután a holttestet elégette, az el nem égett maradványokat pedig szétszórta a háztól néhány kilométerre. Az elsőfokú ítéletben a férfit felmentették, ám ezt később a Győri Ítélőtábla hatályon kívül helyezte. A per ma folytatódott, a tanúk meghallgatásával - írta a 24.hu.

A portál szerint a férfi nem kívánt újabb vallomást tenni és annak ellenére sem ismerte be a bűnösségét, hogy a korábbi tárgyaláson kiderült, hogy a 99,9995 százalékig biztos, hogy a megölt asszonytól származnak a darnózseli réten talált emberi maradványok.

Az ügyészség maximum 15 éves szabadságvesztést kérhet a férfira. A hentes védője bizonyítottság hiányában felmentését kérte.

11:27

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.