Elvették a kést Bíró Icától, miközben kilakoltatás miatt pakolt ki a volt otthonából

2019. június 3., 11:51

Szerző:

Bíró Ica életmódszakértő ma reggel újra régi otthonához érkezett, hogy elvigye maradék bútorait is a házból. Az új tulajdonos viszont csak két embert engedett be azért, hogy szétbontsák a konyhabútort – írja a Blikk.

Az egykori modell zaklatott állapotban volt, a konyhaszekrény fiókjában talált egy kést, azzal akart egy madzagot elvágni. Az új tulajdonos családtagja ettől megijedt, és elvették a kést Bíró Icától.

– Ezek az emberek provokálnak engem! Tessék, vigyenek el bilincsben! 

– kiabálta élő videójában a fitnesslady, aki továbbra is az állítja, jogtalanul vették el az otthonát.

 

Bíró Ica elveszítette otthonát, devizahiteles tartozása miatt május elején egy nap alatt lakoltatták ki mindkét ingatlanából. A kilakoltatás akkor meglehetősen botrányosra sikerült, körülbelül száz szimpatizáns demonstrált mellette.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.