Pécsi Ildikó fia megdöbbentő dolgot árult el édesanyja haláláról: Álmomban nem gondoltam volna

Szűcs Csaba arról is beszél friss interjújában, hogy édesanyja, Pécsi Ildikó miatt lett ekkora sztori a válásából, és a pereskedés a mai napig nem zárult le.

2024. április 26., 07:53

Szerző:

Szűcs Csaba, azaz Pécsi Ildikó fia volt a Kiskegyed vendége a lap interjúsorozatában, amit a YouTube-on lehet megtekinteni. Az oldal alján találja beágyazva a videót, alább szemlézünk a beszélgetés legérdekesebb részleteiből.

Így hunyt el Szűcs Lajos és Pécsi Ildikó

Az interjúban Szűcs Csaba visszaemlékszik szülei halálára. Szűcs Lajos volt labdarúgó 2020 nyarán hunyt el, a legendás színésznő pedig mindössze négy hónappal utána. Szűcs Csaba azt mondja, mostanra azért sikerült feldolgoznia ezt a traumatikus időszakot, de hangsúlyozza, hogy akármilyen nehéz is volt ez a periódus, egy olyan élményről van szó, amin szinte mindenki keresztül megy valamilyen formában. Az mindenesetre meglepte, hogy édesanyja milyen hamar hunyt el édesapja halála után:

„Azt hiszem, a helyén van a dolog most már. Az a négy hónapos időszak nem volt egy egyszerű történet. Én ezt mondtam azért egy pár helyen, hogy én úgy gondolom, hogy ez semmiféle módon nem különbözik attól, mint amikor bárki elveszíti a szüleit, édesanyját-édesapját. Az, hogy itt Pécsi Ildikóról és Szűcs Lajosról beszélgetünk – ettől még édesanyáról és édesapáról. Én pontosan ugyanabban a cipőben voltam, mint rengetegen, akinek a szülei elmennek. De álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan, ennyire pillanatok alatt... Édesanyámról különösen úgy éreztem az elején, hogy őrá odafigyelve akkor megyünk tovább, de azt hiszem ma már, hogy ő ezt nagyon gyorsan elrendezte magában, hogy ő »édes jó Lajosa« után megy”

– mondja Szűcs Csaba.

A válásáról

Az interjúban szó esik Szűcs Csaba válásáról is, amiből azért lett rengeteg sajtóhír annak idején, mert a volt feleség, Pártos Csilla annyira összeveszett volt anyósával, Pécsi Ildikóval. Szűcs Csaba megerősíti, hogy a válást követő pereskedés még mindig folyamatban van, de a legnehezebb időszakra így emlékszik vissza:

„Én ebben úgy próbáltam részt venni, hogy megkértem édesanyámat, hogy próbáljon meg nem reagálni. De ő meg reagált. Aztán később már, egyem a szívét, ha nem reagált, már akkor is megírták, hogy mit reagált. És aztán ebből, ez sem titok, lett ebből egy kis feszültség sajnos, ami addig az életünkben soha nem volt, imádtuk egymást. Akkor komoly árnyékot vetett ez a kettőnk kapcsolatára.”

Szűcs Csaba azt mondja, hogy az édesapjával, Szűcs Lajos sosem volt ebből konfliktusa, mivel a volt futballista egyetértett a fiával, hogy nem kéne reagálni Pártos Csilla állításaira.

„én ezért a történetért ezt a helyzetet hibáztatom. Ők nem vesztek össze, mígnem a válóper és a válóper körüli cirkusz egy olyan irányt nem vett, amelyben az én édesanyám azt mondta, hogy na ezt mondjuk ő kikéri magának.”

Alább tudja megtekinteni a teljes, egyórás interjút, amiben szóba kerül a híres szülők gödöllői házának eladási ügye is.

(Kiemelt kép: YouTube/Kiskegyed videó)