Közös civil polgármester-jelöltet indít Szentendrén az ellenzék

2019. július 10., 12:26

Szerző:

Helyi civil szervezettel állapodtak meg Szentendrén az ellenzék pártok. A Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület színeiben, egyéni körzetben többször újraválasztott Fülöp Zsoltot támogatják közös polgármesterjelöltjükként – közölte lapunkkal a civil szervezet.

Ma, a szentendrei városháza előtti téren tettek közös fogadalmat a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület civil szervezet színeiben induló önkormányzati képviselő-jelöltek, köztük az országos ellenzéki pártok jelöltjei és közös polgármesterjelöltjük: Fülöp Zsolt. Megállapodásuk alapján a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület jelöltjeként indulnak a DK, az LMP, az MSZP, a JOBBIK, és a MOMENTUM helyi politikusai és párton kívüli civilek azért, mert

veszélyben látják városuk jövőjét.

Fülöp Zsolt azért vállalta a polgármesterjelöltséget, mert véget akar vetni annak a korszaknak, amely egyre gyorsuló ütemben szűkíti be Szentendre természetes és kívánatos fejlődési lehetőségeit. Az elmúlt években a városvezetés felelőtlenül szolgáltatta ki Szentendrét, és szolgáltatja ki mind a mai napig ingatlanügyleteken és beruházásokon meggazdagodó érdekcsoportoknak.

Fülöp Zsolt, az ellenzék polgármesterjelöltje

Fülöp Zsolt 1965-ben született Nyíregyházán, ahol távközlés technikai műszerészként végzett. 1986 óta él Szentendrén, ahol feleségével családi vállalkozásukat vezeti. Három gyermek édesapja, a Szentendrei Református Egyházközség presbitere.

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.