A Magyar Nemzeten köszörüli a nyelvét a szakma

A comment: com szúrta ki, hogy a Magyar Nemzet február 1-i, szombati számában közzétett egy hírecskét, ami nincs aláírva. Azóta minden szakmabeli ezen mulat.

2014. február 2., 06:27

A konkrétumokat teljességgel mellőző hírben minden „állítólag”, „lehet”, „feltehetően”, „vélhetően”, „vethet fel”. Egy biztos pont van a cikkben: a vezető szocialista politikus.

A comment:com azt írta: „Kollégánk csak ennyit mondott: Ez komolyan nem is tudom megmondani milyen időket idéz. Ilyen idők nem is voltak.”

És akkor jöjjön az egykoron szebb napokat megélt napilap ominózus írása:

„Állítólag hatalmas, bizonytalan eredetű vagyonra tett szert egy vezető szocialista politikus – értesült a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az érintett egy országgyűlési képviselő lehet, aki évek óta több száz millió forintot parkoltat egy külföldön vezetett bankszámlán. A szóban forgó összeg feltehetően nincs arányban a honatya bevallott pénzügyi helyzetével, éppen ezért vélhetően összeegyeztethetetlen az eddigi vagyonnyilatkozataival is. Mindez komoly bűncselekmények elkövetésének gyanúját vetheti fel.”

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.