Tizenegy laptopot lopott ki egy pesti irodából szemeteszsákokban a takarító házaspár

2019. február 20., 11:38

Szerző:

A 48 éves Cs. Lászlóné és férje, az 53 éves Cs. László 2018 decembere óta több számítástechnikai eszközt lopott egy belvárosi irodából. Az elkövetők takarítóként bementek a zárt irodákba is, ahonnan a szemeteszsákokba rejtve elloptak tizenegy laptopot. A dolgozók 2019. február 18-án délután tetten érték a párost, és azonnal értesítették a rendőröket, akik a helyszínen elfogták az elkövetőket.

A rendőrök a nő és a férfi józsefvárosi lakásán hiánytalanul megtalálták a közel kétmillió forint értékű laptopokat.a rendőrök Cs. Lászlónét és férjét lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki – írja a police.hu

 

 

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.