Görög tengeröblöt neveztetne el magáról Marcellina, ez a három javaslat versenyez

2019. augusztus 16., 19:45

Szerző:

Az énekes-szaxofonos Marcellina nyolc napot töltött párjával Görögország egyik legszebb vidékén, a Chalkidiki-félszigeten. Barangolás közben egy érintetlen öblöt is talált, amelyről kiderült, hogy nincs neve. Rajongóit legott arra kérte, közösen nevezzék el a paradicsomba illő tájat – írja a Ripost.

Rengeteg tippet kapott, amelyek közül voltak viccesek és roppant találóak is. „Végül három javaslat maradt versenyben, ezek közül nem tudok dönteni, nagyon örülnék, ha a Ripost olvasói segítenének” – mondta a lapnak Marcellina, majd felsorolta a három lehetséges befutót. A rajongóknak a

Sax Lagoon,

a Sexy Sax Bay és

a Kebel öböl közül

kéne kiválasztaniuk a nekik legszimpatikusabbat – írta a lap.

Fotó: Youtube

Marcellina a jelek szerint szereti a Mediterraneumot: tavaly nyáron a Cote D'Azurön relaxált, csak sajnos közben kirabolták a lakókocsiját.

Ha valaki esetleg nem tudná: Babits Marcella (Marcellina) (Budapest, 1953. február 1.) magyar énekesnő, zenész, szövegíró, divattervező. Az 1972-ben gründolt Kócbabák együttes alapítója, az Apostol és a Full-Tone együttes énekese, a Marcellina PJT együttes alapítója és vezetője. Legismertebb dala a Sexy Lady.