A riviéra vadorzói – Francia bűnbanda tette rá a mancsát Marcellina készülő lemezére

2018. augusztus 9., 11:23

Szerző:

Nagyjából félmillió forintos kár érte Marcellinát, miután a lakóbuszát kifosztották a francia Riviérán – írja a Story nyomán a Bors.

Az énekesnő egy hónaposra tervezett nyaralása felénél járt új párjával, amikor egy tolvajbanda feltörte és teljesen kirámolta buszukat: vittek kamerát, ruhákat, búvárfelszerelést, laptopot - ráadásul a gépen Marcellina új lemeze is fent volt,

amelynek egyetlen példányát most a bűnözők élvezhetik.

– Csak részben vannak meg a szövegeim annak a zenész kollégámnak, akivel együtt dolgozom. Most vissza kell emlékeznem, és fejből kell megírnom újra a számokat, de egyelőre képtelen vagyok rá, mert még mindig feldúlt vagyok miatta – mondta a lapnak elkeseredve Marcellina.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.