Kósa Lajos azt üzeni, neki nem lankadt soha

2018. március 6., 11:00

Szerző:

Közepesen érdektelen katonatörténetettel örvendeztette meg rajongóit Kósa Lajos a Facebookon – tűnt fel a hirtv.hu-nak.

A sertésmágus örököse ezúttal Szombathelyen tette tiszteletet, ahol hirtelen rászakadt a jó öreg nosztalgia. Autójában suhanva felidézte, hogy későbbi párttársával, Németh Zsolttal az osztrák határon fekvő városban voltak katonák a 80-as évek elején, és ott, benn, a garnizonban milyen csudák estek meg. 

Fotó: Hír TV

A történet maga: 

„Hiába fenekedtek az osztrák páncélgránátosok és a tiroli hegyivadászok, nem merték megtámadni az országot, mert itt álltunk a vártán. Legalábbis Lakrovics főhadnagy állandóan arról beszélt nekünk, hogy mindjárt jön az osztrák roham. És hiába mondtuk neki, hogy Lakrovics elvtárs, éppen most írtuk alá a megnemtámadási egyezményt, sőt a szovjetek is aláírták az osztrák államegyezményt, és abban semleges országnak ismerték el Ausztriát, de Lakrovics főhadnagynak nem csökkent a figyelme, és mindig azt mondta, hogy »ááá, átverés, csak arra várnak az osztrák páncélgránátosok, hogy mikor lankad a figyelmünk«.

Na, nekünk nem lankadt soha” 

Kósa Lajos tegnap, Deberecenből is egész jól elszórakoztatta a közönséget, tekintve, hogy véres hurkát evett tejjel, majd elmagyarázta egy hajléktalannak, hogy mekkora butaság az utcán aludni. Nagy.