Kiderült, miért ment fel Havas Henrikben a pumpa, nem békült ki Kálmán Olgával

2018. január 4., 10:20

Szerző:

Mint megírtuk, egészen abszurd beszélgetést mutatott be Hír Tv-ben kedden este Kálmán Olga és Havas Henrik. Utóbbit nemrég küldte el az ATV a botrány miatt, amelyben Baukó Éva molesztálással vádolta meg.

A diskurzus csúcspontján Havasnak, több, enyhén szólva is kellemetlen percet sikerült szereznie önmaga és Kálmán Olga számára is. Amikor a beszélgetés kezdetén Kálmán megkérdezte tőle, hogy mit tart szexuális zaklatásnak, először arról beszélt, a médiára jellemző, hogy egy olyan „pimpf” ügyet, mint most az övé, felfújnak például egy olyan buszbalesethez képest, amelyben 20 gyermek hal meg.

Fotó: atv.hu

Később a „Mucika” néven szólította meg Kálmán Olgát, és amikor ő visszakérdezett, hogy Baukó Évát is szólította-e így, a következő párbeszédrészlet hangzott el:

HH: Visszaemlékszel, hogy amikor először felhívtál, hogy jöjjek be hozzád, mit mondtál?

KO: Nem.

HH: „Te mocskos disznó...”

KO: Ja.

HH: „...együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép, és engem miért nem molesztáltál, te dög?” Ezt mondtad a telefonba. 

KO: Henrik, én ezt nem mondtam.

HH: De mondtad.

KO: Esküszöm, hogy nem mondtam.

HH: De én meg tudom, hogy mondtad. 

KO: Na figyelj... Akkor jó. Engem nem raboltak el az ufók. Ezt biztos, hogy nem mondtam neked.

HH: De, de mondtad.

KO: Akkor ezt majd utólag fogjuk megbeszélni.

Blikk megpróbált utána járni a történteknek. Kereste Kálmán Olgát is, ám ő sem a telefonhívásokra, sem az üzenetekre nem reagált, ahogyan férje, Hoffmann György, a csatorna rendezője sem. Egy, a csatornához közel álló informátor azonban elárulta a bulvárlapnak, hogy hogy mi is történt a stúdióban kedden.

Ez:

„Havas kikötötte, hogy nem akarja, hogy a zaklatás részleteiről faggassák, ezért amikor Olga elkezdte pedzegetni a témát, akkor ment fel Henrikben a pumpa. Azt csak ők maguk tudhatják, hogy mi is hangzott el kettejük között a telefonban, az biztos, hogy adás után beszéltek. Túlzás lenne azt mondani, hogy békülni próbáltak, de beszéltek. Nem sikerült dűlőre jutniuk, mindenki a saját igazát szajkózta, és nem is igazán tudtak négyszemközt beszélni" – mesélte az infomátor, aki tudni véli, hogy amíg a két tévés személyesen ki nem békül, addig Havas nem lesz az Egyenesen vendége.

 

Tegnap 20:43

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.