Kálmán Olgát kirúgták a Hír TV-től

2018. augusztus 1., 12:00

Szerző:

Még el sem kezdődött a Hír TV ma délelőtt tizenegyre meghirdetett állománygyűlése, amelyen a csatorna új, kormányközeli vezetése mutatkozott be, de a Magyar Hang a forrásaira hivatkozva azt írta, hogy Kálmán Olgának, az Egyenesen műsorvezetőjének már fel is mondtak. Azt, hogy Kálmán Olgának távoznia kell, már hétfő óta rebesgetik. Ma este Hódmezővásárhely független polgármestere, Márki-Zay Péter lett volna a vendége az Egyenesenben, de a Hír TV adásában dél körül megjelent, hogy mától a műsort nem lehet látni a Hír TV képernyőjén

Fotó: Biró Marianna

Az állománygyűlés után a műsorvezető adott egy rövid nyilatkozatot az épület előtt összegyűlt újságíróknak. azt ismételgette, hogy aláírt, a felmondási idejét tölti, a kérdésre pedig, hogy mihez kezd, úgy válaszolt, arra készül, hogy rövidesen újra találkozzon a  nézőkkel.

A helyzetről két cikkben is írtunk, folyamatosan frissülő tudósításunkat ide, korábbi cikkünket ide kattintva olvashatják el. 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.