Zivatarokkal, jégesővel tér vissza a kánikula

2018. június 16., 07:34

Szerző:

Az északnyugati országrészeket kivéve hazánk valamennyi területén szórványosan alakulhat ki szombaton zápor, zivatar, keleten helyenként felhőszakadással, jégesővel kísérve – áll a kiderul.hu előrejelzésében. Az északi, északkeleti szél napközben sokfelé élénk, helyenként erős lesz, zivatarban viharos széllökések is előfordulhatnak.

A hőmérséklet kora délután 24 és 30 fok között alakul, a keleti határ mentén lesz a legmelegebb. Késő estére 16 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Nyár van, az időjárás sem hazudtolja meg magát

Vasárnap napos és erősebben felhős időszakok egyaránt lesznek, szórványosan valószínű zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél megélénkül, zivatar idején viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

Hétfőn változóan felhős idő várható, a több felhő a Tiszántúlon lehet. Szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Az északi szél megerősödik, zivatar idején viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!