Javul az élet vidéken is, az unatkozó falusi fiatalok dinnyével dobálták a kocsikat az autópálya hídjáról

2018. augusztus 10., 15:24

Szerző:

A két fiút rendőrök érték tetten, miközben az M3-as autópálya 262. kilométerszelvényében a Kántorjánosi és Vaja között található hídról, ismeretlen tárgyat dobtak le a gyorsforgalmi úton haladó egyik gépkocsira 2018. augusztus 10-én 0 óra 5 perckor.

A rendőrök a két fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A 18 éves  K. J. és a 19 éves K. B. gyanúsítotti kihallgatása alatt két, korábban elkövetett dobálásról is beismerő vallomást tett. Az augusztus 5-én és augusztus 7-én éjjel elkövetett dobálások következtében az érintett személygépkocsik szélvédői berepedtek.

A két fiú azt is elmondta, hogy elfogásuk előtt egy otthon

feldarabolt dinnyével indultak el egyikük tehergépkocsijával a hídra azért, hogy az autópályán haladó gépjárműveket dobálják.

A korábbi két alkalommal kavicsokat vittek magukkal ugyanebből a célból. Tettükre nem tudtak magyarázatot adni, de elmondásuk szerint már nagyon megbánták – írja a police.hu.

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!