Lánczi gyanúja a „tudjukkikről”

A „tudjukkik” nem szoktak helyzetbe hozni egy „nemtudjukkit”, inkább saját maguk gazdagodnak meg...

2016. május 24., 11:08

Azt állítja Lánczi András,
a Corvinus egyetem új rektora (a 888.hu portálon), hogy Soros György „teljesen átlagos ember volt egy darabig, és aztán üstökösként emelkedett fel... Valakik valamiért helyzetbe hozták, és olyan eszközöket kapott, amivel meg tudta ezt csinálni.”

Ezzel szemben a tény az,
hogy a „tudjukkik” nem szoktak helyzetbe hozni egy „nemtudjukkit”, inkább saját maguk gazdagodnak meg, ellenben a Soros Györgyök gyakran tényleg az ismeretlenségből bukkannak elő. Akármilyen hihetetlenül hangzik is, van az úgy, hogy az ember egy ideig teljesen átlagos életet él, 15 éven át bankban dolgozik, aztán létrehoz egy kis befektetési alapot, és lassan, fokozatosan bejön neki. Vagy olyan is előfordul, hogy valaki mindenféle előzmény nélkül ír egy Nobel-díjas regényt a sorstalanságról, anélkül hogy helyzetbe hoznák. Vagy a mi szeretett vezetőnk eleve vezénylő tábornoknak és örökös miniszterelnöknek született?

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.