Kormányhű törvényjavaslat

Közismert, hogy a KDNF (kereszténydemokrata népfrakció) politikájának középpontjában a család áll. Na nem mindegyik, csak a kormányhű családok. Igen ám! De mi van akkor, ha a fideszes leány szerelmes lesz egy szocialista fiúba, netán összeházasodnak, családot alapítanak?

2015. február 15., 09:10

Az ilyen esetek elkerülésére kidolgoztam egy törvénytervezetet, amelyet ezúton bocsátok az erre érzékeny képviselők szíves figyelmébe.

2015. évi MDCLXVI törvény a házasságkötésről

1. § A törvény hatálya kiterjed a magyar emberek fideszes és nemfideszes csoportjára.

2. § Fideszes magyarnak tekintendő a nemzeti, keresztény, konzervatív állampolgár, aki pártolja az erős államot, unortodox, illiberális, a kétharmadra szavaz. Utálja a kisebbségeket, munkára, harcra kész, élettere a centrális erőtér. Eszménye a NER, a CÖF, az MMA, a TEK és a NAV. Paks-hívő, euroszkeptikus, bevándorlás- és civilszervezet-ellenes, stadionbarát, matricakedvelő, nemzeti trafikos, magánnyugdíjat elutasító.

3. § Nemfideszes magyarnak tekintendő a szocialista, szociáldemokrata, liberális, posztkommunista állampolgár, aki Európa-barát, Amerikával szimpatizáló (nemzetellenes), sajtószabadság-párti, híve a törvény előtti egyenlőségnek. Szeretne vasárnap is vásárolni. Ateista, gyalázza Gábriel arkangyalt, elítéli az állami szintű korrupciót, szükségtelennek tartja az egyetemi kancellárokat, RTL Klub-néző.

4. § A hovatartozást illető kétes vagy bizonytalan esetekben az illetékes megyei főügyészség döntése a meghatározó. A határozat ellen fellebbezésnek nincs helye.

5. § Fideszesnek nemfideszessel kötni házasságot tilos. A törvény megszegése három évig terjedő börtönnel büntetendő. Az anyakönyvvezető, aki fideszest nemfideszessel összead, bűncselekményt követ el, és két évig terjedhető szabadságvesztéssel büntetendő.

6. § Fideszes és nemfideszes házasságon belül vagy kívül született gyermeke nemfideszesnek számít.

7. § Vétséget követ el és három évig terjedhető fogházzal, hivatalvesztéssel és politikai jogai gyakorlásának felfüggesztésével büntetendő az a nemfideszes, aki fideszessel házasságon kívül nemi kapcsolatot létesít. A büntetés öt évig terjedhető fegyház, ha valaki fideszes nőt házasságon kívüli kapcsolat céljára a maga vagy más nemfideszes részére megszerez vagy megszerezni törekszik.

8. § A megszerzésre való törekvést az illetékes megyei főügyészség jogosult vizsgálni. Határozata ellen fellebbezésnek nincs helye.

Mit tetszik mondani? Hogy ezt a törvényt elmeszelné az Alkotmánybíróság?

Szó sincs róla! Hiszen már volt ezzel azonos tartalmú jogszabály a Horthy-mintakorszakban. A házassági törvény kiegészítéséről szóló, 1941. évi XV. törvénycikk. Kéretik elolvasni az interneten. Pedig 1941-ben még büszkén őriztük nemzeti szuverenitásunkat, azt a velünk szövetséges gaz nácik csak három évvel később orozták el.

Láng Róbert,
Budapest

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.