Kommentek egy beszédhez

„És azt is mondta a török, hogy a parlamenti demokrácia nem alkalmas egy ország kormányzására. Egy bölcs vezér kell, és a sok hülye terméketlen vitát el lehet vermelni.”

2015. március 1., 08:44

Honfi54
Nagyon örültem, hogy a miniszterelnök úr a politikát becsületbeli ügynek tekintette. Annak meg különösen, hogy ebben a szövegkörnyezetben külön is megemlítette Pálgium Pál nevét. Keresve sem találhatott volna nála jobb példát a polgári tisztesség illusztrálására.

polgárikörkörös
Ez most komoly, vagy ilyen libsi provokáció.

jobber
Hülye komcsi.

euroblabla
A miniszterelnök úr megint megmutatta, mi a magyar virtus. Jól átverjük a brüsszeli majmokat. Mert hát ugye tényleg lehetne a kormányzás szimbóluma a Várkert Bazár – már ha egyszer véglegesen átadják. 95 százalékban EU-s pénzből épült, amiről említést sem teszünk. Hehe. Világgá kiáltjuk, hogy zászlónk fennen lobog, és EU-s zászlónak nyoma sincs a teremben. Jól lenyúljuk a hülye eurokratákat, és aztán szabadságharcos hévvel szidalmazzuk a gyarmatosító brüsszeli nénikéjüket, mert el akarják tiporni a rezsicsökkentés vívmányainak eredményeit.
Like, like, like...

szittyamagyar

A csúcs az a duma volt, hogy a magyar gyárilag inkorrekt. Hát ezért van kétharmadunk. És tényleg, igenis, ha az a hülye korrektség azt jelenti, hogy a rohadt buzeránsokról nem lehet azt mondani, hogy rohadt buzeránsok, akkor én inkább inkorrekt vagyok. Értve vagyok, rohadt buzeránsok?!

polinkorrekt
Ja meg, hogy az én adómból nyomjuk a sok lusta ingyenélőnek a segíjt, hát aggyon nekik a Böszme. Jól mondta a miniszterelnök úr, akkor én inkább inkorrekt vagyok.

Solt Ottilia szelleme
Nem inkorrekt vagy te, hanem morálisan invalidus.

pandúr
Nekem az különösen tetszett, hogy Erdogan miniszterelnök urat mintegy a példa erejével tette hivatkozás tárgyává a miniszterelnök úr. Mert hát a török tudja, hogy kell bánni a sok hülye izgága lázítóval, a minap is vagy két tucat skribler mehetett börtönújságot szerkeszteni. Na ő aztán tudja, mit kell csinálni ezzel a sok szabadságjogos okostónival.

dikidiki
És azt is mondta a török, hogy a parlamenti demokrácia nem alkalmas egy ország kormányzására. Egy bölcs vezér kell, és a sok hülye terméketlen vitát el lehet vermelni.

botond
Az idézet pedig az volt, hogy „pasák akarunk lenni a saját országunkban”. Nálunk ez már sikerült egyeseknek, lásd: Pasapark, ahol peckesen jár az antilop, ez a ritka állat.

bizantin
Ezzel most mit akarsz, büdös libbancs?

Jobber
Irigykedsz, panelproli?

cogito
„Az egyéni érdekek sosem kerülhetnek a haza szolgálata elé.” Nem is tudtam, hogy öniróniája is van a miniszterelnök úrnak. Bár nem sejthette, hogy a kamera majd az úszómedencés külügyminisztert, meg a Zsíros-Szászt fogja mutatni.

melós
Nagy megtiszteltetés, hogy a keményen dolgozó emberekről is végre így az említés tevés síkjára helyezkedett a miniszterelnök úr, mert hát én nagyon is a keményen dolgozó emberek közé tartozom. Úgyhogy csak azt kérdezem, hogy ha a keményen dolgozó ember lesz a jövő nyertese, akkor a magamfajta keményen dolgozó emberből mikor lesz Mészáros Lőrinc. Akinél szerintem én még keményebben dolgozó ember vagyok és eddig mégsem. Ha ehhez az kell, én szívesen leszek akár a Habonyi Ábránd barátja is, ha kapok biztosítékot, hogy nem rúg hasba.

libbant
Szép dolog, hogy a miniszterelnök úr sokadjára döfte le a liberális társadalomkép fantomját, csak az a helyzet, hogy ami ellen ő hadakozik, az sohasem volt a liberalizmus lényege. Ebben az összefüggésben a liberális csak annyit jelent, hogy tiszteljük az emberi méltóságot, az emberi jogokat és a törvény előtti egyenlőséget. Igaz, ha azt nézzük, hogy a NER lebontotta a jogállamot, és nagy ívben tesz az emberi jogokra, akkor itt tényleg gyakorlati triumfálás van.

jobber
Provokatőr!

harcos
Mi van köcsög, nem tetszik a rendszer?

antikommer
Ajvékoljá’, libsikiomcsi!

magyarember
Végre arra vetődik a szó ereje, hogy mit akar az a sok bevándorló, amikor itten a bevándorlási tevékenységét végzi. Hát rá akar mászni az asszonyainkra, meg le akarja nyúlni a lóvét. Én még nem láttam bevándorlót, illetve hát a kínai boltost, de az mindig a becsapási fortéjjal akar élni. Úgyhogy mindenben igaz, hogy le kell számolnunk „A multikulturális társadalom téveszméjét, még mielőtt menekülttábort csinált volna Magyarországból.”

nofight
Valóban sok baj van Európával, adott esetben az alapelvekkel is, de a legnagyobb baj az, ha egy uniós ország kormányának feje semmit, de tényleg semmit nem ért a felmerülő kérdésekből, ezért a válaszai gyakorlatilag értékelhetetlenek.

Lófő
A miniszterelnök úr az utóbbi szónoklataiban gyakran él székely témájú mondásokkal, szóláshasonlatokkal. Mi, székelyek szeretnénk, ha a tisztelt kormányfő úr inkább visszatérne a dakotákhoz.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.