Bíró Zoltán

2012. augusztus 15., 20:46

Azt állítja Bíró Zoltán
(a Magyar Hírlapban, a Bugacon rendezett törzsi gyűlés, a Kurultaj ürügyén), hogy a finnyás nyugatosoknak a türk és hun tudat „végképp elfogadhatatlan, mert iszonyú veszélyeket rejt magában: egy bontakozó új öntudat veszélyét és egy régi rokonságérzet feléledését”.

Ezzel szemben a tény az,

hogy a türk és hun tudat csak annyiban tűnik veszélyesnek a „nyugatosok” számára, hogy alaptalan. Mi több, ezt az alaptalan rokonságot is a (régi) nyugatiaktól importáltuk, ugyanis amikor a 9–10. században a magyarok rájuk támadtak, ők azt hitték, hogy megint a pogány hunok, szkíták és avarok jöttek vissza. A későbbi magyar királyok krónikásai ezekből a nyugati forrásokból merítettek, amikor a magyarok eredettörténetét először megkonstruálták. Vigyázat! Ez a fránya Nyugat megint csőbe húz minket.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.