Azt állítja Orbán Viktor, hogy „minden terrorista migráns...”

Minden terrorista migráns...

2015. november 29., 13:39

Azt állítja Orbán Viktor
(a Politico című amerikai lapnak adott interjújában), hogy „minden terrorista migráns. Csak az a kérdés, hogy mikor vándoroltak be Európába.”

Ezzel szemben a tény az,
hogy az elmúlt években elkövetett európai terrorcselekmények döntő részét ugyan valóban muszlim bevándorlók követték el, de az északír vagy a baszk terrorizmus nyilvánvalóan nem migránsok műve, és a norvég tömeggyilkos sem volt bevándorló. A legsúlyosabb modernkori terrormerényleteket 2001-ben az Egyesült Államokban szintén nem bevándorlók, hanem turista- vagy egyéb vízummal beutazó iszlám szélsőségesek hajtották végre. Szerencsére azonban van egy olyan európai politikus, aki mindent jobban tud.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.