A halloween-projekt

Kollégák! Ismeritek a jelmondatomat. Ha a hazaárulásban dagonyázó liberbolsi sajtó nyüszít, akkor mi biztosak lehetünk benne, hogy jól végeztük a munka dandárját. És most aztán vonyított a liberós-biberós médiákos hazugsággyár. Mit vonyított, egyenesen halálhörgött. Mert hogy mi erőfeszítést és a munka verejtékét nem kímélve megfutamítottuk a gaz ellenséget. Mert a mi csapatunk sikerének következménye, hogy az IMF szipolygruppja elmenekült a mi drága hazánkból. Idén már nem vérszív tovább.

2012. november 4., 09:00

Naná, hogy a liberálvörös ferdítésvirmanok szűköltek, hogy mekkora baromságot meg felelőtlenséget csináltunk azzal, hogy hirdetések eszközével lepleztük le az IMF uzsorás természetének lényegét. Ebből is látszik, hogy micsoda ászok vagyunk. Ezt az akciót tényleg csak a legnagyobb sikeresség hangján könyvelhetjük el magunknak. Hiszen megmondta a mi bölcs vezérünk, hogy az nem képezheti az elfogadás tárgyát „hogy idegenek kormányozzák a magyarokat, ahogyan az sem, hogy EU-s intézmények tiszteletlenül bánjanak velünk.”

És a mi csapatunk, akik a kommunikációs harc nehéz frontján tartjuk a frontot nap mint nap, most győzelemre vitte a zászlót és hozzájárult ahhoz, hogy a magyar becsület idegenek általi sárba tiprásának véget vessen. Sziszegett az IMF nevű piócahad, hogy ők ilyet még nem láttak, hogy jönnek tárgyalni és belefutnak egy ilyen kampányba. Ők, kollégák, úgy mondták, hogy nívótlan kampányba, de ezt csak a sértettség indulata mondhatja egy olyan professzionális projektumra, mint a miénk. De a megérdemelt siker kiélvezése ellenére sem ülhetünk az elégedettség babérjain. Fokozni kell a tevékenységünk színvonalát.

Ezért én most a jövendő csapásirányát vázolva egy rövid prezentációt tartok.

Kiindulópontunk az, hogy ezeket a saját pályájukon tesszük a nevetség martalékává. Most van halloween ideje. Bár tudjuk, hogy az IMF meg az Európai Unió maszk nélkül is riogathatják a becsületes magyar emberek magyarságát, de mi a saját kultúrájuk szörnyeinek tükrét fogjuk tartani eléjük. Így azt tervezem, hogy óriásplakátokon, televíziós spotokban és minden felületen fogjuk a horrorhalloweenes énjüket bemutatni a magyar népnek.


Mindjárt itt van az első kép, amelyik azt szimbolizálja, hogy ezeknek mindenük pénzből van: a ruhájuk, de még a szívük is, mert az istenük is a pénz, sőt az anyjuk is, és csak a kizsákmányolási tevékenységen jár az eszük, azzal fekszenek, azzal kelnek, és azzal is hálnak.


A következő képen az IMF főhadiszállását láthatjuk.

Kollégák, nyugalom, nevetni itt majd csak a magyar nép fog nevetni, ahogy az erkölcsi fölény magasából letekintenek ezekre a kalmárlelkűekre.

Ezen a képen a rosszindulat és a fösvénység üli torát, és azon morfondíroz, hogy miképpen tudná igájába dönteni a szabad népek akaratát. Még a fák ágai is a fösvény uzsorás karmait jelképezik, amelyikkel megfojtja a szabad népek szabadságát.


Ez a kép aztán igazán az IMF meg a hasonszőrűek veséjébe lát. Mert ezt akarják a lélekkufárok, leigázni a népeket a sárga földig és uralkodni rajtuk. Kiszivattyúzni belőlük az életerő utolsó morzsáját is, addig szívni a vérüket, míg a gyarmati sor zombijaivá válnak.


Itt meg azt láthatjuk, hogy micsoda riadalmat és félelmet kelt, ha az ilyen IMF-félék akár csak a határára lépnek egy országnak, amelyet szánt szándékkal az eladósodás mezejére csábítottak, hogy aztán ott a kamat vámszedésével múlathassák az időt.


Ezeken a képeken pedig az IMF igazgatótanácsának tagjait láthatjuk. Ez magáért beszél.

De mi nem csak az IMF-fel vívjuk szabadságharcunk dicső fejezeteit, hanem az Európai Unió karjainak a fojtása is béklyózza lépteinket. Álljon itt ennek illusztrációjaként a következő kép. Ennek címe: Daniel Cohn-Bendit felszólal az Európai Parlamentben.

Kollégák! Én mint a kommunikációért felelős felelős vezető csak a helyes csapásirány fősodrára mutattam itt rá. A részletek kidolgozásának feladata a ti feladatotok.

Ja a legfontosabb: zsozsó, mint a pelyva. A projektet IMF-keretből finanszírozzuk.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.