Havi 811 ezer forint bruttó és prémium középkategóriás kocsi jár az Aldi kezdő értékesítési vezetőinek

2018. április 24., 13:35

Szerző:

150 pozíciót nyitnak, a regionális értékesítési vezetők 800 ezer feletti kezdő fizetést, 9 év után pedig több mint 1 millió 300 ezer forintot keresnek – írja a hvg.hu.

A legnagyobb arányú bővülés a regionális értékesítési vezetők területén lesz, a jelenlegi létszámot bő 20 százalékkal tervezi emelni a vállalat. Az ebben a pozícióban dolgozó munkatársak felelnek 4-5 ALDI-üzlet működéséért, forgalmáért, illetve régiótól függően mintegy 120-150 bolti eladó és pénztáros munkájáért.

A regionális értékesítési vezetők kezdő havi bére bruttó 811 949 forint, amelyhez prémium középkategóriás autó jár magánhasználattal, továbbá telefon, számítógép és 5000 forintos Erzsébet-utalvány egészíti ki a juttatási csomagot. A 9. évtől 1 311 336 forint a bruttó járandóság havonta.

A pozícióban dolgozóknak lehetőségük nyílik cégen belül külföldi munkavégzésre, a regionális értékesítési vezetők mintegy negyede jelenleg is az ALDI osztrák, ausztrál, németországi, svájci, olaszországi vagy angliai leányvállalatánál dolgozik, visszatérésük után pedig ők alkotják a vállalat menedzsment-utánpótlását.

A forint árfolyama péntek reggelre szinte nem változott az előző esti jegyzéséhez képest az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében viszont kissé erősödött.