Santana megtalálta hajléktalanná vált dobosát

Marcus ”The Magnificent” Malone rossz időpontot választott arra, hogy börtönbe kerüljön: éppen az 1969-es Woodstock fesztivál előtt csukták le, amelyen akkori bluesbandája is fellépett volna. A banda gitárosát úgy hívták, hogy Carlos Santana. A fesztivál után futottak csak be igazán.

2013. december 26., 10:06

Malone a börtönből szabadulva az utcára került, és azóta is ott élt, amíg egy hajléktalanokról szóló riportműsor készítésekor felkereste a KRON 4 nevű tévécsatrona. Malone a műsorban arról beszélt, milyen dolgokat szedett már össze az utcán portyái alkalmával, de azt is megemlítette, hogy egykor Santanával együtt játszott – írja az Index.

Carlos Santanához is eljutott az adás híre, és elhatározta, hogy felkeresi egykori zenésztársát, ami a csatorna közbenjárásával végül sikerült is neki. A zenész azt mondta, többé nem hagyja elveszni Marcust, szerez neki egy lakást, ruhákat, sőt megpróbálja összehozni a régi bandát, hogy felvegyenek együtt egy lemezt – írta a Gawker.

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.