Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Megint szegényebb lesz Budapest, eltűnik egy csoda az Andrássy útról

2019. november 6. 12:28 - szerző: 168 Óra

Közép-Európa leglátványosabb vasútmodell-kiállítását, a Miniversumot csaknem hatéves működése óta félmillió látogató kereste fel.  A folyamatos mozgásban levő, gigantikus terepasztal azonban január 31-én elbúcsúzik a közönségtől – írja a 24.hu.

Addig azonban még rengeteg újdonsággal készülnek: ismert filmjelenetekkel a Mátrixtól a Jokerig, exkluzív fotókiállítással az építésről és a kezdetekről, illetve különleges, karácsonyi installációval.

Fotó: Miniversum

Az Andrásssy úti Miniversum egy óriási, részleteiben kidolgozott terepasztal, amelyen Magyarország, Ausztria és Németország bizonyos tájai és nevezetességei láthatók. A kiállítás nemcsak a magyarok, hanem a külföldi turisták körében is igen népszerű.

„Az építésben és az üzemeltetésben részt vállaló kollégáinkkal az évek során egyedülálló alkotást hoztunk létre, de most más nagyobb ívű tervekbe szeretnénk kezdeni a társaimmal. Természetesen arra törekszünk, hogy a Miniversum értékeit és a márkanevet megőrizzük, és később újra bemutassuk újjászületett formájában” – tudatta Martisz Gábor, a Miniversum ügyvezetője.