Majka Lovasinak: „Elmész te a BÜDÖS P....A!!!"

2020. július 15., 18:32

Szerző:

Fokozódik a vita a két zenész, Lovasi András és Majka, vagyis Majoros Péter között.

Májusban Majka nehezményezte, illetve gusztustalannak és szánalmasnak nevezte azt, hogy magyar zenészek egyszeri, bruttó 160 ezer forintos gyorssegélyt kaptak az Artisjustól. Lovasi András erre reagálva házmestertempónak minősítette, hogy „az ország egyik legmenőbb, legjobban fizetett celebje mások pénztárcájában kutakodik” – írja a 444.

Majka ezután a 24.hu-nak azt mondta, hogy „a kollégáim zsebében turkálok, mert ott turkálok. Csak van, akinek nem fér bele a zsebébe a kezem a sok pályázaton szerzett pénztől”.

A kormány tavasszal bejelentette, hogy augusztus 15-ig nem engedélyezik az 500 főnél nagyobb rendezvényeket. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Világgazdaságnak adott nyilatkozata alapján viszont van arra esély, hogy a nyár végi nagyobb zenei rendezvényeket sem lehet megtartani.

Lovasi András emiatt Facebook-oldalán arra panaszkodott, hogy máshol sokkal jobban támogatják a bajba került zenészeket, míg itthon a nyilvános ígérgetésen kívül szinte semmit nem kaptak.

„Bocs, a teljesen agyalágyult PIM-es zenei pályázatokat nem számítom annak, és egy- vagy kétszázmillió szétosztható pénz egy kb. 40 milliárdot bukó iparágnak amúgy is lepkefing), aztán még Majka és a sajtó hathatós segítségével azt a pár száz zenészt is megalázták, akik a saját szakmai szervezeteiktől segítséget mertek igénybe venni”

– tette hozzá Lovasi.

24.hu vette észre, hogy Majka is megjelent a poszt alatti kommentelők között. 

„És még ebbe is bele tudtál keverni engem.... Úgy hogy válaszra sem méltattál az akkori posztod alatt, pedig azt hiszem intelligensen reagáltam, és felhívtam a figyelmed arra, hogy kiforgatták a mondanivalóm lényegét. Most kevésbé intelligensen fogalmazok :Elmész te a BÜDÖS PICSÁBA!!! Szervusz András”

– írta Majka.

Fotó: Facebook/Lovasi András

Lovasi erre megkérdezte Majkától, hogy ideges-e. Hozzátette, hogy 

„lehet hogy mégis pályáznod kellett volna, mint Győzikének?”.

Fotó: Facebook/Lovasi András

Majka erre is reagált.

„örülök ,hogy előjöttél a barlangból. Ennél azért egy fokkal értelmesebbnek tüntél, mikor Kispált hallgattam:) De mindegy is... Tsokollak “Mr.Entellektüel”.

Fotó: Facebook/Lovasi András

Egyébként Majkával együtt számos zenész felháborodott azon, hogy sportrendezvényeket ugyan lehet tartani az országban, de fesztiválokat, nagyobb létszámú koncerteket még nem. A rapper emiatt kettős mércét emlegetett. A Blikk több zenekar reakcióját összegyűjtötte, a sorból kilóg Nagy Feró, a Beatrice frontembere. Érti ugyan a zenésztársait, ám szerinte a haragjuk rossz célpontra irányul.

– A vírus még nem mondta, hogy lehet bulikat tartani, az ugyanis nem szűnt meg. Szerintem ez az egész korlátozás nem rólunk szól, hanem a közönségről, hiszen mi, zenészek izolálni tudjuk magunkat a színpadon, de mi van akkor, ha egy tízezres tömegben akár csak 100 fertőzött is bulizik?

– tette fel a kérdést Nagy Feró.

Úgy véli, a környező országokban tapasztalható második hullám is azt mutatja, hogy még baj van, és amíg nincs vakcina a koronavírus ellen, maradhat a helyzet.

2024. április 25., 17:13

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.