A hangya

Amióta először megfordult a nagyvilág fejében az, hogy a sorra kipergő Marvel filmek magasztosabb célt szolgálnak annál, hogy mindössze önálló alkotásokként/sorozatokként állják meg a helyüket, jómagam és sokan mások is (ne is tagadjátok) tűkön ülve vártuk, hogy vajon a Vasember, Amerika Kapitány, Thor (bár ő már annyira...), Hulk filmek majd’ tökéletes kivitelezése után vajon a stúdió milyen módon fog elhasalni.

2015. augusztus 22., 08:45

De nem tette. Jöttek a Bosszúállók és szem-száj tátva maradt! Aztán csak jöttek és jöttek a folytatások mígnem bejött a következő szereplőnk, az egoista, a dühkezelési problémás, az őskövület és a Kovács mellé kapunk egy miniatűr önostorozót!

Persze a film már jó régóta várat magára, sokan már abban sem hittünk, hogy valaha megjelenik, azonban végül csak megérkezett. Ez lehetett volna az első olyan Marvel produktum az elmúlt időszakban, ami végre a „filmkészítők is csupán gyarló, esendő emberek” gondolatot ébreszthette volna a nézőkben. Azonban a várakozásokkal ellentétben A Hangya ismételten egy Woaw kategóriás film lett, még ha jóval visszafogottabb is mint az univerzum többi hőse.

Az írás folytatásáért kattintson

IDE.

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

2024. április 16., 06:00

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál.