A brandvilág csúcstalálkozója

A BrandFestival Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai csúcstalálkozója. Az eseményt október 29–30-án tartják a Budapest Music Centerben: több mint száz előadó elemzi a jövőt a „márkalojalitás” kapcsán.

2015. október 28., 11:21

A BrandFestival szervezőinek sikerült elhívniuk a rendezvényre a világ egyik legismertebb márkastratégiai tanácsadóját, Thomas Gadet. De megnyerték a fesztiválnak Atanasz Rajkovot is, aki a hatszázmillió egyedi felhasználójú, közkedvelt Viber üzenetküldő alkalmazás marketing- és tartalomfejlesztési stratégiájáért felelős.

Barna Tamás, a Republic Reklámügynökség ügyvezetője, a BrandFestival elnöke a 168 Órának azt is említette:
– A növekedés elősegítéséért a cégvezetőknek új stratégiai irányokat kell kijelölniük. Versenyelőnyt szerezhetnek az erőforrások racionalizálásával, a termékfejlesztéssel, az alacsonyabb árakkal, az innovációval, de a márka iránti lojalitás növelésével is. Erről is lesz szó a csúcstalálkozón.

2024. április 25., 17:13

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.