Masszőrnővel húzták csőbe a szexvideóval zsarolt budaörsi polgármestert

2019. szeptember 30., 06:27

Szerző:

Egy masszőrnő húzta csőbe a budaörsi polgármestert - értesült a Blikk. Wittinghoff Tamás borzalmasan érzi magát a botrány kirobbanása óta, de családjával együtt fel fogja venni a harcot a „gengszterek, az erkölcstelen gazemberek” ellen, akik megrendezték a jelenetet. Mint ismert, a budaörsi polgármesterről a politikai ellenfelei szexvideót tettek közzé az interneten, amit Wittinghoff a magyar politika legmocskosabb történetének tart.

„Ez nagyjából négy évvel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy Budaörsön nagyon kikapott a Fidesz. Akkoriban fájt a vállam a sok feszültségtől, a hölgyet épp ezért ajánlották nekem, mint masszőrt. Később meg is zsaroltak a felvétellel, azt akarták elérni, hogy ne induljak újra” – mesélte a polgármester, aki feljelentésében meg is nevezte a zsarolót.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Wittinghoff tudja, hogy hibázott, de ez csak a családjára tartozik, ők pedig mellette állnak. Azt gondolta, nem fognak ezzel előjönni, hanem folyamatosan próbálják meg sakkban tartani, de most igazából megkönnyebült.

Tegnap 20:43

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.