A független jelöltnek nem adtak plakáthelyet Kerepesen, de megpróbált fideszesként igényelni, és csoda történt

2019. október 3., 11:12

Szerző:

Springer Friedrich Horst nem csak független polgármester-jelöltként, hanem német nemzetiségi képviselőként is indul az önkormányzati választáson Kerepesen, ezért szeretett volna plakátokat kihelyezni a településen. A szabadnak tűnő helyek mind Simicska Lajostól a Mészáros Lőrinc birtokába került Publimont reklámcég tulajdonában vannak, ezért ajánlatot kért tőlük.

A cég részéről Czinkóczi Attila értékesítési vezető jelezte, hogy a kérdéses időszakra már minden felületüket értékesítették, ezért pénz ellenében sem áll módjukban helyet biztosítani a független jelölt plakátjainak

– írja a HVG. Azonban Horst egy munkatársa gondolt egyet, létrehozta a kerepesinarancs@gmail.com e-mail fiókot, majd arról is ajánlatot kért a cégtől próba jelleggel a fideszes jelölt számára.

Utóbbi levelére fél órán belül reagált a cég, majd ajánlatukban a fideszes jelölt számára 16 plakáthelyet tudtak biztosítani ugyanarra az időpontra 376 ezer forintért.

09:08

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.