Vajna Tímea egy pasaréti benzinkúton tankol a Lamborghinijével – Fotó!

Tavaly is mutatkozott egy hasonló típusú autóval, de az kék színű volt, tehát vagy megunhatta a kéket, vagy pedig férje ajándékozhatta meg egy vadonatúj Lamborghinivel.

2018. augusztus 7., 18:38

Szerző:

Kemény munkával telő napja vége, egy konditeremből hazafelé tartva egy pasaréti benzinkúton tankolta fel luxuskategóriás cabrióját, egy Lamborghini Huracán Spyder típusú sportautót Andy Vajna filmügyi kormánybiztos és kaszinótulajdonos felesége, Vajna Tímea - tanúsítja a 444 olvasói fotója.

Fotó: 444/olvasói fotó
 

Az nem egyértelmű, hogy a mintegy 70-80 millió forintot érő gépkocsi új szerzeménye lenne-e a budapesti fánkozót működtető üzletasszonynak. Tavaly is mutatkozott egy hasonló típusú autóval, de az kék színű volt, tehát Vajna Tímea vagy megunhatta a kéket, vagy pedig férje ajándékozhatta meg egy vadonatúj Lamborghinivel.

2024. május 2., 09:08

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.