Terry Black hamvait Magyaroszágon szórják szét, de a gyerekei Németországban folytatják az életüket

2019. szeptember 19., 12:47

Szerző:

A hétfőn, Németországban elhunyt előadóművész, Rácz Károly, azaz Terry Black gyerekei, a 17 éves Dani és a 14 éves Fanny nem költöznek haza, Németországban maradnak – tudta meg a Blikk.

„Terry alaposan felkészítette őket – állítja Bangó Marika, a művész fogadott lánya. „Rengeteg betegsége dacára sohasem mutatta előttük, hogy nem tudni, mennyi ideje maradt hátra. "

Ami az öröklést illeti, Terry Blacknek nem volt vagyona, nem volt miről végrendelkeznie.

Terry Black úgy nevelte gyerekeit, hogy el tudják látni magukat. Bár naponta sütött-főzött, kiszolgálta a gyerekeit, igyekezett önállóságra is tanítani őket. Dani tud vigyázni a kishúgára – vélekedett a fogadott lány.

„A gyámhatóság segítője is megkeresett, de megnyugtatott, mivel 28-án tizennyolc éves leszek, nem kerülünk intézetbe. Lehetek a húgom gondviselője még úgy is, hogy tanulok, azt ígérték támogatnak majd ebben – árulta el Dani. 

A gyerekek a gyászszertartásra hazajönnek. Dani tudomása szerint az apja erről nem rendelkezett, de azt kérte tőle, 

ha eljön az idő, Magyarországon szórják szét majd a hamvait.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.