Önkéntes orvosi kezelésre jár Kaleta Gábor, szigoríthatják a pedofilok büntetését

2020. július 7., 20:50

Szerző:

Önkéntes orvosi kezelésre jár a pedofilbotrányban elítélt Kaleta Gábor

– számolt be róla az RTL Klub. A csatorna híradója azt közölte a Fővárosi Főügyészség tájékoztatására hivatkozva, a bíróság az ítélet kiszabásakor ezt is enyhítő körülményként vette figyelembe, csakúgy, mint a büntetlen előéletet vagy a beismerő vallomást. A vádhatóság még azt is hozzátette, indítványuk megfelel a hasonló ügyek bírói gyakorlatának.

 

 

A kormány is lépni szeretne, ugyanis a Kormányzati Tájékoztatási Központ a híradó kérdéseire azt írta, a

„gyermekek védelmét szolgáló törvények szigorítása már előkészítés alatt áll.”

Ehhez annyit fűztek hozzá, hogy a pedofília minden formáját elítélik.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.